Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Hírlevélre feliratkozás

Pánik

Egy kliens tapasztalatai

 

Kép       

Mi is az a pániknak mondott betegség?

 

  
    A megszokottól eltérő megközelítést használva írok róla az alábbiakban néhány észrevételt, gondoltatot.

 

 

  Nagyon fontos a jelen időszakunkban az illúzióinktól való megszabadulás. Mindaz, amit most valóságunknak tekintünk,  társadalmi normák, beilleszkedés egy olyan sorba, amire lelkünk egyáltalán nem vágyik megteremtheti belső világunkban a rettegést.  Olyan utakat alkarunk követni, amire ma már nincs szükség, sőt, nem is ez a feladat.  Ami igazán fontos a lélek megnyílvánulása,  folyamatosan mutatja magát, és a pánik kitörések azt mutatják éppen, hogy mennyire nem akarunk erről tudomást venni. Mivel az eddigi életünk arról szólt, hogy hogyan is működtessük az elménket, és racionális dolgokat követtünk, ebben az időszakban viszont már a legfontosabb feladatunk észrevenni és követni a szívünket, valódi LÉNYÜNKET!

 

A belső érzeteink azok az "iránymutatók", melyek elvezetnek minket  ÖNMAGUNKHOZ!

 

Ahhoz segítelek hozzá a kezelés során, hogy ezt megérzékeld, és merd ennek megfelelően élni az életed.

Ennek következtében visszaáll energetikai rendszerünkben a belső egyensúly állapota, és beindul az öngyógyító folyamat szervezetünkben is. Ezek után egyre ritkábban jelentkeznek majd a tünetek, s ha mégis, hamarabb túljutunk rajta, és sokkal enyhébb lefolyása lesz a dolognak.

 Tapasztalataim azt mutatják, hogy legfőképpen olyan emberek szenvednek "pánikbetegségben", akik "tudattalanul lemondanak önmagukról" másokat helyeznek előtérbe a saját életük helyett, és ezáltal elveszítik a kapcsolatot Önmagukkal!
 
Ez igaz egy családon belüli kapcsolatra, egy párkapcsolatra, bármiféle külvilág által megnyílvánult kapcsolatra, amit hajlandóak vagyunk észrevenni.

Egy-két alkalom után teljes lehet a gyógyulás!

Vissza

 

Vajai Katalin | kineziológus | 70-201-4493 | vajaik@freemail.hu